Nemt og enkelt til Alanya

No comments

Her en kort guide til hvordan du kommer nemt og enkelt ned og se din nye bolig

Afrejse fra Danmark:
I kan flyve med et dansk charterselskab, som har afgange flere gange om ugen fra både Billund og København.

Prisen er i højsæsonen, fra ca. 2.900 kr. Udenfor sæsonen er prisen fra ca. 2.000 kr. Det er samme pris uanset om det er børn eller voksne.

I kan også selv bestille flyrejsen via et dansk rejsebureau. Husk at få transport fra lufthavnen til lejligheden med i prisen.

Afrejse fra Hamburg:

Der er mange afgange fra Hamburg med forskellige flyselskaber. Prisen variere meget mellem selskaberne. Nogle gange kan det være billigere at købe 2 enkeltbilletter ved hver sit flyselskab. Der er nemlig tale om rutefly og ikke charter fly.

Billetterne kan bestilles over nettet med VISAkort og du printer selv billetter/reservationsnummer ud på din egen printer. Du kan få en parkeringsbillet, så din parkering bliver med rabat.
1 uge koster 37 Euro, 2 uger 45 Euro på P8. I kan også få en oversigt over parkeringsmuligheder på lufthavnens hjemmeside..

I skal selv sørge for at komme fra lufthavnen i Antalya til Alanya, der er 150 km på www.altomalanya.dk kan i se flere der tilbyder transfer. Pris ca. 60 euro pr. vej.

Når I søger billetpriser hos flyselskaberne, skal I flyve fra Hamburg til Antalya.
Her er nogle af de mange flyselskaber der flyver fra Hamburg til Antalya:

TUI
Air Berlin
Condor
Öger Tours
SunExpress

Hamburg Lufthavn og gode råd om valg af lufthavn

Hvis I skal flyve fra Hamborg, er det meget nemt at køre dertil fra Danmark. Fra grænsenovergangen ved motorvejen er der 150 km til afgangshallen og kun de sidste 8 km. er ikke på motorvej. Afkørslen er ca. 25 km før Elb-tunellen, og der er skilte hele vejen fra motorvejen til I holder ved afgangshallen. Her læsser I kufferter og passager af, så er der ca. 5 km. til det billigste parkeringshus/plads, bare følg skiltene. Der er så shuttelbus der kører hver 10 minut der bringer chaufføren tilbage til afgangshallen. Prisen er p.t. 37 euro for 1 uges parkering, ekstra dage koster 2 euro pr. dag!
Hvis I er 3 eller flere vil det ofte være billigst at rejse fra Hamborg. Følg selv priserne på flyselskaberne.
Det er billigst at bestille laaaang tid før afgang!

Location: