Rundbarberet også i den grad

No comments

En tur i Alanyas handelsgader er en oplevelse værd, en mands mareridt, men en kvindes lykke… Allier dig med en ven, der har anlæg for købmandshandel, ellers vil du komme hjem med souvenirs til dobbeltpris. Men glæd dig nu alligevel - også selv om du ikke er en dygtig forhandler, pengene strækker langt, når man er på shoppetur.

En god hovedregel er: virker sælgeren sur og fornærmet og slår ud med armene og øjnene ruller rundt i hovedet på ham, når en vare skifter ejermand, så har du gjort en god handel.
Står han derimod og næsten bærer dig ud af døren, så har du betalt mere end sælgeren håbede på.

Nu vi er ved hovedreglerne, så kan manden i huset trygt nyde en forkælelsestur til frisøren, det er altid et besøg værd. Se stort på, at samtalen med frisøren bliver et kludetæppe udi kommunikation. Har du først forhandlet dig til en pris, så nyd hele seancen.

For en klipning indbefatter også hovedbundsmassage, så effektiv, at du kan mærke blodårerne centrifugere rundt under din hovedbund, og bliv ikke bange, når barberen sliber sin kniv, næsten som klippet ud af en Chaplin-film.

Du får ægte julemandsskum i hele ansigtet, med barberkosten, og du oplever en tætbarbering, hvor dit hoved rykkes kyndigt frem og tilbage – mens lyden af stubbene der skæres væk fra dit ansigt høres sagte med forunderlige svup-lyde.

Og for det ikke skal være løgn, ryger dine næsehår, der måtte stritte, ud også under kniven. Faktisk bliver du barberet to gange, og du vil opleve, at dine kinder være blødere end den nyeste tv-reklame nogensinde kan love.

Bedst som du tror, du er færdig, bydes der på nakkemassage, hvor arbejdsmyoserne får en tur, der sender dig op i det helt høje C… Og endelig, når du mener, at nu er den barbering, da vist klaret, sættes punktummet over behandlingen.

Ørehårene, de stride skæg, der måtte være både på ørene – men også dem i ørene, som kun kvinder kan få øje på, brændes væk.

Og nej, det gør ikke ondt.
Og – vi blev nærmest båret ud af forretningen. Barberen var glad. Han lavede dagens rundbarbering, og han smiler sikkert stadig.

Location: